Mijn Profiel

Ik ben een zelfstandig escort model en ben  veelal actief in de regio’s oost en west Vlaanderen, Brussel, Antwerpen. Uiteraard beperk ik mij niet exclusief tot deze regio’s, dus ook buiten deze regio’s of buiten België (zelfs wereldwijd) beschikbaar om samen met u een aangename tijd door te brengen. Ik ben een zeer elegante, sociale, communicatieve en tegelijkertijd discrete dame, begin 30, met veel zorg en aandacht voor kledij, uiterlijke verzorging, make-up, sieraden en natuurlijk een verleidelijk parfum.

U kunt mij boeken voor afspraken van minimaal 1 uur, maar uiteraard zijn langere afspraken ook mogelijk variërend van enkele uren, overnachtingen, weekends tot aan gezamenlijke vakanties. Afspraken kunnen telefonisch (met nummerherkenning) worden gemaakt en dit kan bij u thuis, op hotel of bijvoorbeeld in een aangename privé wellness. Maar wat denkt u van een romantisch diner in een verfijnd restaurant?

Er zijn tal van mogelijkheden om samen af te spreken maar zoals u hoge eisen stelt aan mijn gezelschap verwacht ik omgekeerd ook een minimum aan fatsoen in de omgang met een vrouw.

Recente shoots

Bekijk meer foto's

Over mij

Geslacht: Vrouw
Nationaliteit:  België
Leeftijd:  34 jaar
Lengte:  175 cm
Gewicht: 67 kg
Haarkleur: Blond
Kleur ogen: Groen
Intiem kapsel: Geschoren
Cupmaat: F
Tattoo’s/piercings: Neen
Roker: Neen

Bel mij